Hey moni in spé

Deze zomer is Speelplein AwimbaLieje weer van de partij. Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke zomer te bezorgen. We spelen de allergekste spelletjes en verzinnen de coolste activiteiten.

Dat klinkt behoorlijk ambitieus en we kunnen dit zeker niet alleen! We zijn dan ook op zoek naar prettig gestoorde, enthousiaste animatoren die daar mee voor kunnen zorgen! Word je dit jaar 16 (of ben je al ietsje ouder)? Heb je zin om een zotte zomervakantie te beleven en ondertussen ook een centje bij te verdienen? Dan ben jij de man of vrouw die we zoeken!

Geïnteresseerd? Kom op donderdag donderdag 13 februari of maandag 2 maart 2020 om 19.30 uur naar Zaal Den Breughel (Dorp 11 in Denderleeuw) naar je allereerste Awimba-meeting ooit! Daar bespreken we wat er precies van jullie verwacht wordt. En spelen we al een spelletje, uiteraard!

Nu al nieuwsgierig? Je kan zeer veel informatie vinden op onze website over het speelplein en animator-zijn! Of vind ons (leuk) op Facebook! 

Heb je nog vragen? Wil je er graag bij zijn, maar ben je op deze twee dagen niet vrij?
Bel gerust eens naar de jeugddienst op het nummer 053 64 54 01 of stuur een mailtje naar animatoren@speelpleinawimbalieje.be.

Stempel speelbeest (zwart)