Animatoren gezocht!

Hey (toekomstige) moni’s!

Word je dit jaar 16 of ben je al iets ouder en heb je een hart voor kinderen? IDEAAL want Speelplein Awimbalieje is op zoek naar jouw prettige gestoordheid, naar jouw gekheid op een stokje, naar jouw goesting om te spelen! Wij willen namelijk de mafste animatoren om deel uit te maken van onze superzalige moniploeg! Dus bedenk jij de gekste spelletjes?  Ben je graag de ster van het toneel? Of ben je eerder een zorgzaam mamaatje? Iedereen is welkom om samen met ons te bouwen aan een spetterende zomer! Een zomer vol (nieuwe) vrienden, plezier en enkel bubbels in onze ijskoude cola of in ons warm bubbelbad!

Wil jij graag meewerken aan een fantastische zomer voor kinderen? Wil je jouw enthousiasme en creativiteit verspreiden in plaats van dat verschrikkelijke virus? Nice!! Dan hebben wij de job voor jou en ben jij het speelbeest die we zoeken! En zeg nu zelf, betaald worden om een hele dag te spelen? Dat is toch de job van je leven!

Ge├»nteresseerd? Binnenkort verschijnt het formulier voor de inschrijving van nieuwe animatoren! 

Nu al nieuwsgierig? Je kan zeer veel informatie vinden op onze website over het speelplein en animator-zijn! Of vind ons (leuk) op Facebook! 

Heb je nog vragen? Wil je er graag bij horen?
Bel gerust eens naar de jeugddienst op het nummer 053 64 54 01 of stuur een mailtje naar jeugd@denderleeuw.be.

Stempel speelbeest (zwart)