Ben je overtuigd dat speelpleinwerk iets voor jou is? Super!

Via de onderstaande link kan je jezelf registreren voor de komende speelpleinzomer.
Vul alle gegevens zo correct mogelijk in. Wanneer je correct geregistreerd bent ontvang je binnen de week een bevestigingsmailtje.

 

<<Inschrijvingsformulier>>
(Deadline om je in te schrijven = dinsdag 30 april 2019)

 

Geregistreerd?! Super!

Dan staan jou nog 2 taakjes te wachten!
Uiteraard betekent registeren niet “bedankt en tot deze zomer“!
Komende zomer zal je samenwerken in een ploeg van maar liefst 80 mensen. Dat betekent dat je elkaar moet leren kennen. Daarnaast willen we je ook de werking van het speelplein al wat bijbrengen. Op deze manier start jij aan je speelpleinzomer met een goed gevoel!

1) Eens je geregistreerd bent ontvang je alle belangrijke informatie via je mailbox. Uiteraard is Speelplein Awimbalieje ook mee met de huidige technologie en beschikken wij over een ultra-exclusieve Facebookgroep. In deze groep komt ook heel wat informatie maar dan op een iets meer beknopte wijze. Daarnaast is er ook een Facebookpagina waarop alle foto’s (o.a. van jou) en de werking verschijnen. Een “vind-ik-leukje” plaatsen via deze pagina en je blijft ook op de hoogte van alle nieuwtjes.

Link naar de Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/speelpleindenderleeuw
Link naar Facebookpagina: https://www.facebook.com/SpeelpleinAwimbaliejeDenderleeuw

 

2) Om elkaar wat beter te leren kennen worden er een aantal activiteiten georganiseerd. Sommige zijn verplicht, andere zijn vrijblijvend.
Kan je echt niet komen naar een verplichte activiteit dan verwachten we dat je tijdig een mailtje stuurt naar het speelplein (animatoren@speelpleinawimbalieje.be) dat je er niet kan bij zijn met een geldige reden.

Kom je op geen enkele activiteit meer opdagen tussen je registratie en de zomervakantie dan zal je helaas niet als animator kunnen staan op ons speelplein. 

Noteer alvast de onderstaande data in jouw agenda:

Nieuwkesvergadering – donderdag 28 februari en donderdag 14 maart ’19: informatieavond nieuwe animatoren (aanrader!).
– Reclamestoet Denderleeuw – zondag 17 maart ’19: Awimbalieje rijdt mee in de reclamestoet (vrijblijvend).
– AnimatorNamidAvond – zaterdag 11 mei ’19: een dag waarop alle animatoren verwacht worden en leren kennis maken met elkaar én het speelplein (verplicht!).
– Rommelmarkt Denderleeuw
– zondag 30 juni ’19: Awimbalieje gaat spelen én shoppen (vrijblijvend).
Schoolbezoeken/inlaadmomenten – laatste week juni: 1 dag waarop we spelletjes gaan spelen op verschillende scholen in Denderleeuw en/of de zomer voorbereiden (verplicht!).
Opzetdag speelplein – 30 juni ’19: klaarmaken van de speelpleinlocatie (verplicht!).

*Eventuele kosten die aan de bovenstaande activiteiten verbonden zijn (bv. inschrijving of vervoer) worden gedragen door het speelplein. Dit is dus GRATIS voor elke animator.