Mobiel speelplein

Tijdens de paas- en zomervakantie trekt de mobiele Speelpleinwerking Awimbalieje iedere dag doorheen Denderleeuw, Welle en Iddergem. We willen graag zo dicht mogelijk bij het originele concept blijven maar door middel van de huidige maatregelen zullen we het aantal kinderen limiteren aan de hand van polsbandjes. Bij het krijgen van een bandje zullen er enkele gegevens verzameld worden in het contactlogboek. Indien uw zoon/dochter zijn/haar contactgegevens niet zelf weet, gelieve een briefje mee te geven of kom uw kind zelf registreren. Vanaf alle bandjes zijn uitgedeeld kunnen er geen nieuwe kinderen meer aansluiten. De kinderen met een bandje kunnen wel komen en gaan zoals ze willen.

  • Dinsdag 6 en 13 april 2021 – ’T Kasteeltje (13u30-16u30) + Braamland (14u-17u)
  • Woensdag 7 en 14 april 2021 – Ringlaan (13u30-16u30) + Patrijzenlaan (14u-17u)
  • Donderdag 8 en 15 april 2021 – Hazelaarstraat (13u30-16u30) + Broekpark (14u-17u)
  • Vrijdag 9 en 16 april 2021 – Sportpark (2 groepen) (voetbal) (14u-17u)

Dit initiatief is volledig gratisRegistreren/inschrijven op voorhand is dus niet nodig.
Het mobiel speelplein is geen opvangformule! Kinderen komen langs (met (groot)ouders)) wanneer ze zin hebben om te spelen en vertrekken ook wanneer ze dat willen. We willen wel aan (groot)ouders vragen om de huidige maatregelen te respecteren (1,5m afstand houden, mondmasker dragen…)

Hopelijk zien we elkaar tijdens de paas- en/of zomervakantie bij jullie in jouw wijk! Met dit mobiel speelaanbod willen we een rondtrekkend vrijetijdsinitiatief organiseren waarmee we kinderen in hun eigen leefomgeving bereiken! Op die manier verlagen we verschillende drempels: bereikbaarheid, toegangsgeld, ouder(s) dichtbij, gekend terrein, vriendjes uit de straat, eigen materiaal, … .