Tijdens de paas- en zomervakantie trekt de mobiele Speelpleinwerking Awimbalieje iedere dag doorheen Denderleeuw, Welle en Iddergem.

Iedere namiddag houden wij met een aanhangwagen vol speelmateriaal en knotsgekke animatoren halt aan een speelpleintje en dit van 13u30 tot 17u.

Dit initiatief is volledig gratisRegistreren/inschrijven op voorhand is dus niet nodig.
Het mobiel speelplein is geen opvangformule! Kinderen komen langs (met (groot)ouders)) wanneer ze zin hebben om te spelen en vertrekken ook wanneer ze dat willen.

PAASVAKANTIE 2020

Tijdens de paasvakantie zal de mobiele speelpleinwerking niet doorgaan!

Nu de coronacrisis met nog strengere maatregelen wordt aangepakt, heeft ook de Vlaamse overheid extra knopen doorgehakt: ‘vakantiekampen’ en ‘jeugdwerking’ in de paasvakantie kunnen niet doorgaan. Voor de gemeente Denderleeuw worden alle gemeentelijke evenementen en activiteiten afgelast t.e.m. donderdag 30 april 2020.

Ook speelplein AwimbaLieje neemt zijn verantwoordelijk en zal niet uit zijn kot komen tijdens de paasvakantie!

ZOMERVAKANTIE 2020

20 juli tot 24 juli en 3 tot 7 augustus – op dinsdag 21 juli zal er geen mobiele zijn!

De locaties worden nog bekend gemaakt! 

 

Hopelijk zien we elkaar tijdens de paas- en/of zomervakantie bij jullie in jouw wijk! Met dit mobiel speelaanbod willen we een rondtrekkend vrijetijdsinitiatief organiseren waarmee we kinderen in hun eigen leefomgeving bereiken! Op die manier verlagen we verschillende drempels: bereikbaarheid, toegangsgeld, ouder(s) dichtbij, gekend terrein, vriendjes uit de straat, eigen materiaal, … .