BIJZONDERE ACTIVITEITEN EN UITSTAPPEN
Minimaal één keer per week proberen we met het volledige speelplein een bijzondere activiteit of uitstap te doen. Traditioneel is dit onze sleep-over, een uitstap naar zee en onze slotshow ter afsluiting van de speelpleinzomer. Van deze (en andere) activiteiten houden we je altijd op de hoogte via een briefje, maar je kan degene die al vast staan hieronder reeds vinden:

 • Uitstap naar de zee – datum nog te bepalen
  Op donderdag 12 juli trekken we naar  jaarlijkse gewoonte met het speelplein naar zee.
  We verzamelen om 08u00 aan het speelplein waar iedereen een armband en een sjaaltje om krijgt en geregistreerd wordt. We zijn terug om 17u30.
  De kostprijs voor deze uitstap bedraagt € 10,00 (of € 2,00 aan sociaal tarief). In dit bedrag is de busrit, 2 drankjes, een koek, zonnecrème, toiletbezoeken, … inbegrepen.

 

 • Sleep-over voor de middengroep en tieners (+6 jarigen) – woensdag 14 augustus.
  Een nachtje blijven slapen op het speelplein? De sleep-over start om 19.30 uur. Kinderen mogen na het speelplein even naar huis om te eten of eten in het ‘Awimbaurant’ op het speelplein.
  De overnachting kost 5 euro (of 1 euro aan gereduceerd tarief).
  Inschrijven en betalen kan op het speelplein zelf.

 

 • “Kinderen baas-dag”- datum nog te bepalen
  De niet-te-missen afsluiter van de speelpleinzomer, een spetterende speelpleindag, waar de kinderen voor 1 dag volledig de baas zijn. 

Awimbalieje _2091